Omdat ik graag anoniem wil blijven zal ik mijn naam niet noemen. Ik ben misterX ik was op zoek naar een datingsite specifiek voor het aanvullen van mijn seksleven. En via jullie kwam ik bij Victoria Milan uit. Ik was eerst wat sceptisch over deze site. Maar Ze hebben het erg goed geregeld en je kunt onmogelijk herkent worden door mensen. Dit omdat er veel mogelijkheden zijn om je account zo anoniem mogelijk te maken. Bij VM Kan je echt anoniem op zoek naar een leuke vrouw. Één van de voordelen is dat wanneer je een profiel foto wilt uploaden je die kan bewerken met hun maskeringstool. (details van de foto veranderen om onherkenbaar te zijn)

Waarom ik kies voor Victoria Milan?

 

Nadat ik meerdere malen ben beetgenomen op websites waar je dure credits moet kopen om berichten te kunnen versturen. Heb ik maar eens gezocht naar wat er wel werkt op internet. Vaak kreeg ik smoesjes te horen van vrouwen waarmee ik in contact was. Maar ik ben er nu achter dat dit enkel was om mij aan de praat te houden en mijn portemonnee te legen. Na wat speurwerk op internet kwam ik op jullie site uit. Dit zag er meteen stukken beter uit dan de gemiddelde website. Daarom heb ik voor Victoria Milan gekozen omdat jullie zo uitgebreid hebben beschreven waar deze website voor dient.

 

Ik heb mij aangemeld met een nieuw email adres omdat ik anoniem wilde blijven. Na het aanmelden had ik direct de mogelijkheid om verschillende instellingen te doen voor mijn profiel. Waardoor ik niet herkent zal worden door bekenden. Het mooiste is dat hun geen koppeling hebben met social media, op die manier kan ik daar dus ook niet gevonden worden. Maar er is nog veel meer mogelijk om te verbergen dat ik er een schatje voor de lust bij zoek.

 

Hoe helpt VM mij om discreet en anoniem te blijven

Er zijn veel mogelijkheden mogelijk om zo anoniem mogelijk te blijven. Hieronder zal ik een paar van de belangrijkste functies noemen. Deze functies zorgen er voor dat ik goed beschermd ben tegen herkenning.

 

Vervagen en maskeren van fotobewerkingshulpmiddelen. Het is makkelijk om je gezicht te verbergen met de ingebouwde maskering tool, of om enkele details te verbergen die je niet wilt laten zien. Je kunt een vervaging, een zwarte doos of een sexy masker aan je foto’s toevoegen. Zo wordt je dus onherkenbaar!

 

Anonieme gebruikersnaam. Victoria Milan staat niet toe dat je je echte naam of delen ervan gebruikt. Kies een 100% anonieme gebruikersnaam die niet aan uw echte identiteit kan worden gekoppeld. Zo blijf je dus volledig anoniem en is er geen risico om betrapt te worden op je naam.

 

Een paniekknop. Er is een paniekknop aanwezig die je ten alle tijden kan zien. Wanneer je daar op klikt ga je snel naar een onschuldige website. Dit is vooral handig als je even snel wil kijken of je reacties hebt. Zo kan je vrouw of partner niet zien wat je aan het doen bent.

 

Dit zijn een paar van de belangrijkste functies die VM beschikbaar stelt voor zijn of haar leden. Er zijn nog veel meer functies waar je gebruik van kan maken. Maar voor mij zijn dit de belangrijkste redenen waardoor ik besloten heb om mij hier aan te melden.

 

Is Victoria Milan gratis?

Je kunt je gratis aanmelden bij Victoria Milan. Alleen heb je dan wel een aantal beperkingen. Maar dit is mooi als je nog niet zeker weet of deze site wel bij je past. Ik heb het zelfde gedaan, ben eerst wat rond gaan kijken en  voor mij persoonlijk zaten er veel vrouwen die mij aanspraken. Uiteindelijk heb ik een betaald abonnement gekocht. Hiermee waren mijn kansen om met iemand in contact te komen met 80% gestegen. Ik ben nu 2 maanden betalend lid van deze site, en tot op de dag van vandaag heb ik daar nog steeds geen spijt van. Bedankt voor het bemiddelen ik ga nu weer snel verder daten.

 

MisterX.

 

victoria milan

 

Wilt u zelf een review opsturen of schrijven? Schrijf hier zelf een review. Of stuur uw review naar Info@sexmakelaar.nl

Tags

Comments are closed